• Inloggen
  • Contact
Winkelwagen (0)
Voor iedere hond een passend hondenkussen!

Privacy en coockies

Bogaart Tuinmeubelspeciaalzaak
Kerkendijk 92A
5712EW Someren-Heide
T: +31(0)493-496970
E: klantenservice@bogaarttuinmeubelen.nl

De volgende merknamen en webshops zijn onderdeel van Bogaart Tuinmeubelspeciaalzaak:

Bogaart Tuinmeubelen (www.bogaarttuinmeubelen.nl)
Parasol-shop en Parasolshop (www.parasol-shop.nl)
Tuinkussenshop.nl (www.tuinkussenshop.nl)
Hondenkussenwebshop.nl (www.hondenkussenwebshop.nl)
Gartenauflagenshop.com (www.gartenauflagenshop.com)

Persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in ons klantenbestand. Uw gegevens worden gebruikt voor de beoordeling, het aangaan en de uitvoering van de leveringsovereenkomst, het beheren van de daaruit voortvloeiende klantrelatie, het uitvoeren van analyses en het nakomen van wettelijke verplichtingen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

Bij het plaatsen van een bestelling worden de volgende gegevens gevraagd of opgeslagen:

  • Voor- en achternaam
  • Adres en woonplaats
  • Telefoonnummer
  • Ip-adres
  • E-mailadres

Op uw verzoek verlenen wij inzicht in de gegevens die we van u bijhouden. Hiervoor, en als u uw persoonlijke gegevens wenst te wijzigen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Voor de uitvoering van de leveringsovereenkomst worden uw persoonsgegevens (deels) gedeeld met derde partijen. Het gaat specifiek om de volgende categorieën:

  • Vervoersbedrijven (nodig om uw order op het juiste adres aan te leveren)
  • Payment Provider (nodg om uw betaling in een veilige omgeving te kunnen verwerken)
Na uw aankoop zijn wij wettelijk verplicht om garantie en service te verlenen op uw aankoop. Daarvoor is het nodig om uw persoonsgegevens ook na uw aankoop te bewaren. De maximale duur voor het bewaren van uw persoonsgegevens is 15 jaar.

Wanneer u een onverhoopt een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan kunt u met uw klacht terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligde website

De websites van Bogaart Tuinmeubelen zijn beveiligd met een SSL-verbinding. Deze verbinding zorgt er voor dat uw betaalgegegevens niet in handen van kwaadwillenden kunnen komen. U herkent de beveiligde verbinding aan het groene balkje in uw browser met daarin de tekst “https”.

Cookies

Op de websites van Bogaart Tuinmeubelen wordt gebruik gemaakt van zogenaamde cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op uw computer. Wij gebruiken deze cookies om u een betere ervaring op onze website te geven. Specifiek worden cookies gebruikt voor:

  • Mogelijk maken om producten te vergelijken op onze website
  • Onthouden welk product u voor het laatst gezien heeft
  • Informeren en belonen van websitepartners (affiliates)
  • Het bijhouden van bezoekersaantallen en analyseren van websitegebruik (analytics)

Wijzigingen

Wanneer wijziging van ons beleid met betrekking tot gegevensbescherming nodig mocht zijn, dan vindt u op onze websites altijd de meest recente informatie.

Navigatie
Het product is met succes toegevoegd aan het winkelmandje
0 in mandje - Totaal €0,00